Tibor Petkes

După 9 săptămâni în care a pierdut aproximativ 12kg, 11cm din jurul taliei și 6cm din jurul șoldului, Tibor și-a atins obiectivul, acela de a scăpa de burtă.

La transformarea lui a contribuit, fără doar și poate, faptul că a fost disciplinat, conștiincios și că a respectat planul alimentar pe care l-am întocmit. În cadrul acestuia am ținut cont de preferințele personale și am implementat un deficit energetic pentru a obține scăderea în greutate pe care o urmăream, limitând în același timp apariția senzației de foame.

Schimbarea stilului de viață este singura modalitate prin care putem să obținem rezultate de durată și pe termen lung, nu doar pe termen scurt, însă acest lucru nu presupune neaparat o schimbare totală a alimentelor consumate până în acel moment în dieta de zi cu zi, ci mai degrabă o reînvățare a obiceiurilor, acordând mai multă atenție porțiilor, modului de preparare, prezenței legumelor, fructelor din alimentație, eliminarea sucurilor carbogazoase cu zahăr și altele. În schimb, dacă schimbarea constă în adoptarea unei diete de pe internet care nu are nici o legatură cu alimentația noastră obișnuită, rezultatele vor fi doar pe termen scurt, urmând ca încetarea dietei și revenirea la vechiile obiceiuri să vină la pachet cu acele kg care cu greu au fost pierdute. 

Tibor a înțeles acest lucru, motiv pentru care și-a atins obiectivul fără probleme, iar în momentul de față, la aproximativ jumătate de an după ce am făcut ultima poză, el continuă să-și mențină noua greutate. Felicitări lui pentru rezultat!