Ribana Soos

În momentul în care am început colaborarea, dorința principală a Ribanei a fost aceea de a da jos măcar 5kg, sperând că astfel va ajunge să-și îmbunătățească starea de sănătate și se va simți mai confortabil cu propria greutate.

După câteva luni, ea a reușit să scadă atât 7kg din greutatea pe care a avut-o la început, cât și 10cm din jurul taliei și aproximativ 8cm din jurul șoldului. De admirat e faptul că a reușit să facă această schimbare în ciuda unei probleme de natură medicală care-i limitează capacitatea de a face efort fizic și cu toate că a fost nevoită să petreacă majoritatea timpului acasă în perioada în care a fost carantina generală, în primăvara anului 2020.

După ce ne-am atins obiectivul ea a continuat să-și mențină noua greutate, cu toate că în acea perioadă a fost plecată și în concediu. Atunci când îți dorești cu adevărat un lucru, mai pot să apară obstacole, situații neprevăzute, însă tot timpul se pot găsi și soluții, iar Ribana este un exemplu bun în acest sens și merită felicitările noastre!